07/15/14 07:55
(http://www.klassa.bg/)

Дори Марадона е недоволен от Меси: Той не беше №1

 Лионел Меси се размина с мечтата си да стане световен шампион на 3-то поредно първенство и не скри разочарованието си, въпреки че получи наградата за най-добър играч на турнира. „Горчивина и скръб - това са чувствата ми в момента. Заслужавахме повече след мача, който изиграхме. Страдаме, защото не успяхме да се възползваме от възможностите си. А „Златната топка” е една тъжна награда, защото единственото ми желание беше да вдигна световната купа за Аржентина”, каза Меси.

 

Лео беше развенчан частично дори от Диего Марадона, който неведнъж досега повтаряше, че Бълхата може да бъде по-велик футболист от него. „Хората, занимаващи се с маркетинга, дадоха на Меси онова, което той не спечели и дори не искаше. Според мен най-добрият играч на първенството беше Хамес Родригес. Но Германия не превъзхождаше Аржентина, а ни победи поради липса на разбирателство между нашите защитници”, коментира Дон Диего.

 

Освен че не успя да вкара, капитанът на Аржентина за пореден път повърна на терена по време на мач. Това се случи на Меси през първото полувреме, като той остана на терена и продължи да играе. Лео е успокоил треньорския щаб, че това се случва с него по време на тренировки, на мачове и дори когато си е у дома.

 

„Много съм горд. Ако пренебрегнем болката от тази загуба, всеки един от тях може да погледне другия в очите, да се огледа в огледалото и да знае, че е дал всичко за Аржентина. Изиграхме фантастично световно, имахме своите шансове и във финала, но ни липсваше ефективност”, коментира пък наставникът на „гаучосите” Алехандро Сабела.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване