07/17/14 14:30
(http://pik.bg)

Десислава Атанасова разкри последната точка от комедията с оставката на кабинета

Десислава Атанасова разкри последната точка от комедията с оставката на кабинета

"Ако следващата седмица мандатоносителят внесе вот на недоверие към собственото си правителство, това вече ще бъде върхът и ще остави трайна следа в световната история, не само в националната".

Това каза за Агенция „Фокус” народният представител от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в коментар на думите на Михаил Миков. Малко по-рано председателят на 42-то народно събрание обяви, че депуататите имат готовност да гласуват оставката на кабинета в сряда, ако премиерът Пламен Орешарски я депозира.

„Възможностите за оставка са горе-долу две. Едната е подаване на оставка и гласуване в парламента, а другата е вот на недоверие. Ако сега от БСП обмислят да внесат вот на недоверие, да речем за цялостна политика на правителството, това ще бъде наистина поредната точка от серията комични случки и действия в последните седмици от това управление и на правителството, и на 42-то Народно събрание”, посочи Атанасова.

„Само миналата седмица правителството се разграничи от своя министър на здравеопазването, като пусна съобщение до медиите, че Таня Андреева симулира дейност пред обществото. Вчера и днес станахме свидетели на нещо също толкова комично – мандатоносителят бламира собственото си правителство, като отхвърля предложението за актуализация на държавния бюджет”, допълни Десислава Атанасова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване