07/18/14 21:32
(http://www.klassa.bg/)

Discovery Channel навлиза в забранени територии с „Редки коли в опасни страни”

 Професионалните „ловци” на автомобили Юсуф и Антонио обикалят далечни страни, където цари беззаконие и никой не се осмелява да стъпи, в търсене на класически коли. На 19 юли, събота, от 18:00 ч. премиерната поредица „Редки коли в опасни страни” по Discovery Channel представя рискованото пътуване на двамата колеги в Мексико, Колумбия и Венецуела. Юсуф и Антонио не се плашат от сблъсъците с местните банди и са готови да спазарят всичко, което би могло да им донесе печалба.

В миналото Юсуф и Антонио притежавали компания за производство на уникални по рода си автомобили в САЩ. Времената се променят и днес е изключително трудно да се намерят ценни коли в пределите на Съедините щати. В индустрия с приходи от 8 млрд. долара годишно, съревнованието между търговците е много оспорвано. Затова Антонио и Юсуф измислят план да пътуват зад граница до места, където други дилъри на коли не биха посмели, за да търсят ценни автомобили. Рискованата работа често им носи 5 или 4-цифрени суми.

За да останат в безопасност, момчетата наемат Андрю, който има опит в операциите по размяна. Той им помага да намерят, осигурят и докарат автомобилите в Щатите. Задачата му обаче не е никак лесна. Юсуф и Антонио не само привличат крадци, защото носят много пари със себе си, но и правят опасни сделки в непознати хора в рискови райони. Благодарение на предишния си опит, Андрю помага на „ловците” с интелигентни решения, които да им позволят да купят скъпите автомобили без да бъдат обрани.

Всяка седмица зрителите следват момчетата в търсенето им на превозни средства в някои от най-опасните места по света. Те се изправят срещу от картели в Аржентина до агресивни банди в Бразилия. В предаването само едно е сигурно: в тази работа всеки ден е въпрос на оцеляване. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване