07/18/14 18:04
(http://pik.bg)

Бареков: Желаем успех на всички партии, които искат ДПС вън от властта

Бареков: Желаем успех на всички партии, които искат ДПС вън от властта

"Благодаря на колегите от НФСБ за добрите думи за "България без цензура" и коалиционните ни партньори, както и за готовността да си партнираме срещу ДПС в следващия парламент. Оставаме отворени към тях и смятаме, че те биха имали място в общ блок с ББЦ. Нашето притеснение е, че след няколко поредни загуби има голяма опасност гласовете на избирателите на НФСБ да останат извън следващия парламент. Това ни мотивира като по-големи партньори да подадем ръка с желание за преговори". Това се казва в позиция на Николай Бареков, лидер на ББЦ.

"На всички партии, които искат ДПС вън от властта, желаем успех на изборите. Същевременно предупреждаваме, че ако голям брой малки партии останат извън следващия парламент, коалицията между ГЕРБ и ДПС ще стане реалност. За жалост всяка друга коалиция в център-дясно без „България без цензура“ ще бъде коалиция на оцеляването, а не на победата", посочва Бареков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване