07/18/14 15:30
(http://pik.bg)

Крах: Живко Томов - Фашиста изгуби и хотела си в Мелник

Крах: Живко Томов - Фашиста изгуби и хотела си в Мелник

Първият кредитен милионер в Петрич, герой от първите години на демокрацията Живко Томов - Фашиста губи заради финансовия колапс, продължил с години и хотела си в Мелник, пише struma.com.

Съдия изпълнител го обяви за публична продан с първоначална цена 993 000 лева, от която да тръгне наддаването. Хотелът бе построен преди години, когато бизнесът на фирмите на Фашиста - "Омега Комерс" и "Лореал" бе в апогея си. Фирма "Лореал" бе на името на съпругата му Петрана. Фашиста тогава стопанисваше и комплекс "Тумбите" в Петрич.

Няколко години след построяване на хотела в Мелник се оказа, че бизнесът на фамилия Томови тотално се срина. Той напусна Петрич и се изнесе в Мелник, където живееше с години. В Петрич банките започнаха да продават цялото му имущество от комплекс "Тумбите", до складови бази в южния град. Не бяха посегнали на хотела му обаче. Явно бизнесменът не е обслужвал кредитите си, което налага спешна продажба на хотела в атрактивния български град.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване