07/18/14 17:52
(http://pik.bg)

Мая Манолова: Нашите избиратели ни показаха жълт картон

Мая Манолова: Нашите избиратели ни показаха жълт картон

"БСП е в криза и най-нормално е да търси промени. За пореден път на евроизборите нашите избиратели ни показаха жълт картон. За нас е ясно,  че трябва да търсим изход. Аз съм трето поколение член на тази пария и ме боли за нея. Трябва да се формира бързо лидерски екип, който да извърши промяната", заяви заместник-председателят на парламента Мая Манолова в предаването на Би Ти Ви "Лице в Лице". Така тя обясни причините да се кандидатира за лидер на БСП. 

Мая Манолова не се интересувала от апартни игри, включително и от това кого подкрепя Сергей Станишев. "Промяната трябва да стане отдолу нагоре. А не обратното. Промяната трябва да започне от апарата", уточни Мая Манолова. 

Изборът на лидер на предстоящия конгрес нямало да бъде предрешен. "Аз не съм фаворит на апарата на "Позитано" 20, но чувствам подкрепата на социалистите. Нямам никаква представа дали хората, които харесват Първанов, ще ме подкрепят. Но аз не съм негов фаворит", поясни Манолова. 

По повод изказването на Кирил Добрев, че предпочита жените за други неща, а не за лидери, Мая Маналова отговори: "Отдавна му беше време той да порасне. Жените, включително и българските, са показали, че са най-добрите в тежка ситуация."

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване