07/19/14 09:44
(http://pik.bg)

Бойко: Няма да позволя да ни вкарват в задкулисни игри. Управляващите не ги интересуват болните! (обновена)

Бойко: Няма да позволя да ни вкарват в задкулисни игри. Управляващите не ги интересуват болните! (обновена)

"За да няма спекулации, още в неделя заявих, че ГЕРБ не трябва да бъде вкарвана в задкулисни игри. Не трябва да се говори за специален закон за всички вложители. ГЕРБ няма да подкрепи никога такъв закон, това е несправедливо. Трябва незабавно да се освободят шефът на БНБ Искров и заместниците му и да заработи нормално националната банка и да реши проблемите с КТБ."

Това заяви в директна връзка по телефона по Нова телевизия Бойко Борисов. 

"Извинявам се на докторите, но само преди 10 дни премиерът и министърът на здравеопазването публично казаха, че не трябва да има актуализация на бюджета на Здравната каса", каза още лидерът на ГЕРБ.

"В продължение на една година кворумът се държеше от "Атака", БСП и ДПС, какво искат от ГЕРБ?! Бях в пленарна зала и вместо да гледат бюджета на Здравната каса, си приеха закона за МВР и за сметната палата. Не ги интересуват болните. ГЕРБ категорично няма да влезе повече в пленарна зала", завърши Бойко Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване