07/19/14 21:45
(http://www.klassa.bg/)

Жизел Бюндхен струва $128 000 на ден

 Жизел Бюндхен от дълго време е най-високоплатеният модел в света, но тази година е повече от успешна. Тя спечели $47 млн. през последните 12 месеца, което прави по $128 000 на ден. Супермоделът подписа с Н&M, снима се във филм на Баз Лурман за Chanel и връчи купата на световното първенство по футбол от името на Louis Vuitton наред с редовните ревюта за марки, като Carolina Herrera, Isabel Marant, Emilio Pucci и Balenciaga.

 

Списание Forbes посочва, че откакто започва да следи нейните приходи през 2001 г., Бюндхен е натрупала състояние на нетна стойност малко под половин милиард долара. “Тъжно е, че хората, които пишат тези класации, нямат информация за банковите ми сметки”, казва Жизел. “Печеля добре, получавам доста пари, но не колкото те твърдят. Данъчните ме проучиха, защото фигурирам в този списък. Честно казано, не ме вълнува дали съм част от този списък”, допълва тя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване