07/21/14 12:34
(http://pik.bg)

Днес мият улиците във "Възраждане"

Днес мият улиците във "Възраждане"

Oт днес до 24 юли ще се мият улици в район "Възраждане", съобщиха от Столична община. По време на миенето от 7.30 ч. до 16.30 ч. се забранява движението, престоят и паркирането на посочените улици.

По същото време бъдат закривани участъците от Синя и Зелена зона и „Служебен абонамент". Консорциумът „Титан София Център" ДЗЗД, който изпълнява дейността, ще осигурява поставянето на съответните знаци по временната организация на движението според съгласувания график. 

От общината молят собствениците и водачи на превозни средства доброволно да преместят автомобилите си в интервала от 7.30 ч. до 16.30 ч., за да може миенето да се извършва по-бързо и качествено. Оставените в съотвените зони автомобили ще бъдат принудително премествани на съседни улици. 

Днес ще бъдат мити следните обществени места - ул. „Средна гора" - от ул. „Цар Симеон" до бул. „Сливница", ул. „Странджа" - от ул. „Цар Симеон" до ул. „Св. Св. Кирил и Методий" и ул. „Отец Паисий" - от ул. „Цар Симеон" до бул. „Сливница".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване