07/22/14 17:25
(http://pik.bg)

Отново затвориха пътя Бургас - Приморско заради катастрофиралия вчера автобус

Отново затвориха пътя Бургас - Приморско заради катастрофиралия вчера автобус

Пътят Приморско - Бургас в отсечката от кръстовището за „Св. Тома" и в.с. „Дюни" до преди бензиностанция „Петрол" на Созопол отново е затворен заради операция по преместване на катастрофиралия вчера автобус.

Привечер на 21 юли рейс с великотърновска регистрация се удари в рено канго. Челният сблъсък заклещи в смачканото рено 44-годишният водач Стоян Стоянов. Той е загинал на място. пожарникари разрязаха ламарините, за да извадят тялото му.

Експерти вече са изяснили механизма  на произшествието - реното е навлязло в лентата за насрещно движение и се е ударило в буса. Причините за това обаче остават неясни, както и скоростта, с която са се движели двете коли.

От полиицята не усотчняват колко време ще продължи изваждането на авариралия автобус.  Водачите могат да ползват обходния маршрут - по стария път от Созопол за к-г „Каваци и в.с. „Дюни", предупреждават от ОД на МВР - Бургас.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване