07/22/14 15:05
(http://pik.bg)

Перверзник налетя на продавачи на картички във Варна, опипа ги

Перверзник налетя на продавачи на картички във Варна, опипа ги

100 лева глоба наложи Варненският районен съд на 25-годишен мъж за непристойно поведение посред бял ден спрямо младо момиче, пише Петел.бг.

В  около 10 часа в понеделник до входа на Морската градина и Фестивалния комплекс младият мъж се заговорил с момче и момиче, които продавали благотворителни картички в помощ на болни деца. Стигнало се до сдърпване, размяна на неприлични предложения и последвали непристойни докосвания от страна на мъжа по тялото на момчето и момичето, съобщават от пресслужбата на съда. 

Срещу младия мъж било заведено дело по Указа за борба с дребното хулиганство. Въпреки всички изложени обстоятелства в съдебната зала, младият мъж не изразил съжаление за стореното, твърдейки че държанието му е било провокирано от поведението на другите младежи.

Магистратите счетоха, че е  налице нарушение на обществения ред и има основание за налагане на административното наказание.  

Решението на съда подлежи на обжалване в срок от 24 часа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване