07/27/14 18:28
(http://www.klassa.bg/)

САМО ЗА 48 ЧАСА ГРУПАТА, ИНЦИИРАНА ОТ БОГОМИЛ БОНЕВ, „ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА” НАБРА 4237 ПОДРЪЖНИЦИ!

Групата във Фейсбук #‎вънмутритеотполитиката, която бе създадена по идея на бившия вътрешен министър Богомил Бонев, който честно и с чест се обърна към всички с думите: „Привет на групата, която няма да прави блокади, когато и ако се наложи да сваляме мутрата от власт! Въпреки, че ще имаме законови основания, защото самото присъствие на мутрите във властта е блокиране на живота ни.

Ако се наложи, защото не е сигурно дали мутрата ще се върне във властта. Но, ако се върне, ще съм първият, който ще блокира управлението му, а не живота на нормалните хора.
Призовавам хората в групата да блокират идването Му на власт!
Едно от средствата е участието във форумите на различни сайтове. За това е призовал и Владо Танев. Герберастите плащат на троловете си. Ние можем да ги победим на това поле безплатно, по убеждение. Мястото на Мутрата не е в политиката!
МЯСТОТО НА МУТРАТА НЕ Е В ПОЛИТИКАТА!
По моя вина групата стана затворена. Просто нямаше кой да администрира коментарите на троловете от герп.
Владо Танев се нагърби да създаде тази затворена група, която надмина 5 хиляди души.
Владо, имаш привилегията да направиш нова отворена група -
МЯСТОТО НА МУТРАТА НЕ Е В ПОЛИТИКАТА
”,

САМО ЗА 48 ЧАСА НАБРА 4237 ПОДРЪЖНИЦИ!

Логото на групата е „Гласуването за престъпници е престъпление!”

„Групата, създадена от Владо Танев, расте лавинообразно. Присъединяват се хора с различни политически убеждения. Става дума за дискусионен форум към София без блокади. В същото време се появи и някаква анкета за лидер на групата с проекция той да оглави мощно политическо движение. Това може и да стане някой ден, но номинирането на хора в момента само ще доведе до разцепление в групата. Ето защо моля името ми да бъде изключено от анкетата и от всякакви лидерски претенции.”, написа днес Богомил Бонев.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване