07/29/14 12:35
(http://pik.bg)

Йордан Лечков: Коалиция между БСП и СДС е най-доброто за България

Йордан Лечков: Коалиция между БСП и СДС е най-доброто за България

"Коалиция между ГЕРБ и БСП би била най-добрият изход за България", каза Йордан Лечков в ефира на радио "Фокус". Според него в създалата се ситуация, двете партии, които ще съберат най- много гласове на предсрочните избори трябва да се обединят в името на стабилността и усилията да се спаси икономиката на страната ни.

„Трябва са се загърбят политическите различия, да се пречупи политическото его, защото българският бизнес отдавна е на ръба на фалита. Необходими са мерки, а не говорене. Отдавна никой не се интересува какво се случва в реалността. Водят се безсмислени битки, които само допълнително съсипват държавата”, коментира Лечков. Според него, ако сега не се предприемат мерки, ситуацията ще се превърне в неспасяема.

„Политиците трябва да разберат, че мерки трябват сега, особено на фона на серията избори, които престоят. Предсрочни парламентарни, местни, чакат ни само избори, ако усилията на всички са насочени само към печелена на властта, скоро няма да остане страна, която да се управлява ”, коментира Лечков. Той призова политиците към повече отговорност и здрав разум. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване