08/02/14 19:41
(http://www.klassa.bg/)

Подгответе се за много „Блясък и бални танци” по TLC

 Всеки уикенд залите за танци в САЩ посрещат бляскавите танцьори, участващи в състезанията за професионалисти и аматьори. Стотици претендентки, облечени в рокли с кристали, с невероятни прически и всевъзможни лъскави и бляскави аксесоари се потапят в невероятния свят, в който цари жестока конкуренция. На 2 август, събота, от 21:00 ч. новата поредица „Блясък и бални танци” по TLC представя как трима състезатели пътуват хиляди километри и харчат хиляди долари, за да се включат в надпреварата за така жадуваното първо място. Срещаме се с хора от различен произход и възраст, които имат няколко общи черти: силен състезателен дух, невероятна упоритост и непреодолимо желание за победа, съчетани с най-добрите тоалети, бижута и грим.

Средностатистическият аматьор харчи около 10 000 долара за едно състезание. Въпреки астрономическите разходи състезанията за професионалисти и аматьори привличат и бедни, и богати в битката на място, където всички са равни: в залата за танци. Първият епизод от поредицата представя няколко претендентки за титлата в Колорадо. Една от тях е Кристина, която е капитан от военновъздушните сили на САЩ. Балните танци балансират напрегнатото й ежедневие в службата и разкриват женската й същност. По време на последната репетиция, Кристина и учителят й Сергей усъвършенстват стойката на тялото й, за да бъде безупречна по време на състезанието. Състезателката е под голямо напрежение, защото се изправя срещу конкурентката си Анабел, която е победила в предишен конкурс. Анабел обаче е решена да надвие Кристина в настоящия конкурс. Тя е експерт по социален етикет и професионална танцьорка. Анабел е запалена треньорка и е изцяло фокусирана върху победата над Кристина. Робърт, нейният наставник в танците, споделя, че победителите са онези състезатели, които танцуват без капка усилие и стрес. Анабел обаче е под напрежение, защото иска на всяка цена на грабне титлата и да победи Кристина.

Поредицата разкрива тези и още любопитни истории зад кулисите на състезанията по танци, за да покаже, че жаждата за успех и завоюването на първото място е еднакво примамливо както за професионалистите, така и за аматьорите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване