08/02/14 13:24
(http://pik.bg)

Румяна Бъчварова: Брахме плодовете на подменения народен вот

Румяна Бъчварова: Брахме плодовете на подменения народен вот

Брахме плодовете на порочната практика да се подменя народният вот през последните 14 месеца. Това каза на пресконференция заместник-председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Румяна Бъчварова. „Обръщаме се към всички политически партии, наши опоненти и потенциални партньори – да проведем честна предизборна кампания, а не това, което се случи през 2013 г. и от което започна порочната практика да се подменя народният вот и да се подменя парламентарното представителство”, допълни Бъчварова.

„Искаме да зададем тона на политическия живот оттук-нататък. Отговорността да имаме нормален политически живот започва с отговорността да имаме нормални политически кампании и нормална предизборна ситуация, в която хората могат да направят своя обективен избор”, каза още Бъчварова.

„Призоваваме всички политически партии и граждани да не допуснат да имаме едни нечестни избори”, обясни Румяна Бъчварова. По думите й това ще е първата крачка към стабилността след предстоящите избори.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване