08/02/14 12:03
(http://pik.bg)

Сергей Станишев на Бузлуджа: Пожелавам на Миков да постигне много повече от мен!

Сергей Станишев на Бузлуджа: Пожелавам на Миков да постигне много повече от мен!

"Нека новият лидер на БСП Михаил Миков да постигне много повече, отколкото победих аз", това си пожела Сергей Станишев на започналия преди минути събор на БСП на Бузлуджа. Той откри тържествата за 123-годишнината на партията. 

"Всяка година идваме на Бузлуджа, за да се пречистим. За последните 13 г. имах честта да бъда лидер на БСП. Да покажем на всички, че сме силни и единни, тук се събраха над 45 000 хора от цяла България. Има различен път за България от този, който вещаят претендентите за власт от ГЕРБ. Искам вие да вървите с високо вдигнати глави. БСП е тази сила, която създава работни места, която се грижи за възрастните хора и раздава справедливост, каза Станишев в словото си. 

На 5 октомври социалистите трябвало да докажат, че са силни. "Няма как да се бориш с монополите, ако хората, които защитаваш, не отидат да гласуват. Сега има негласна задкулисна коалиция между ГЕРБ и ДПС. Няма да допуснем тя да ограби България. На тези избори става дума за държавата. И ние трябва да победим", призова социалистите Сергей Станишев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване