08/05/14 10:50
(http://pik.bg)

В Пазарджик събират дарения за пострадалите от наводнението в Мизия

В Пазарджик събират дарения за пострадалите от наводнението в Мизия

Пазарджик започват да събират дарения за пострадалите от бедствието в град Мизия, съобщава за „Фокус” Пазарджик Гергана Николова от Движението на българските майки, по чиято инициатива бе разкрит пункт за дарения.

Пунктът се намира в Младежкия, страничния вход, който е срещу входа на Ритуалната зала. „Досега са оставени предимно дрехи, но много хора се обадиха, че ще успеят и очакваме да има по-голямо посещение на желаещи да дарят”, добави Николова. Тя каза още, че на пострадалите при бедствието в Мизия на първо време са необходими дрехи, обувки, завивки, трайни хранителни продукти, лекарства, бебешки пюрета и санитарни принадлежности.

„От областната администрация в Пазарджик ще ни помогнат с транспорт, който е осигурен чрез туристическо дружество от Ракитово. Отново чрез тях за Мизия заминава камион с минерална вода и хляб, осигурени от местни производители, а утре ще изпратим и събраните при нас дарения”, уточни Гергана Николова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване