08/05/14 17:38
(http://pik.bg)

Сензация! Ани Цолова на море с Ани Салич в Гърция (снимка)

Сензация! Ани Цолова на море с Ани Салич в Гърция (снимка)

Ани Цолова отново излезе в отпуск и остави сам колегата си Виктор Николаев. Водещата вече почива две седмици в началото на юли, но сега отново си е взела ваканция заедно с колежката си Ани Салич. Причината е, че новинарката поканила водещата на „Здравей, България” да изкара няколко дни на новата й вила в Гърция, разкриват от Нова тв. Цолова първоначално отказала офертата, но после съжалила съименичката й, която в последно време останала без приятели заради смяната на работното си място и нямало с кого да отиде на море. Затова навила мъжа си Васко да отскочат до южната ни съседка за няколко дни. Взели и сина си Калоян, за да си играе с децата на Салич – Лазар и Хана, издават колегите им.

Мнозина от Нова тв с нескрита завист разкриват за почивката на двете водещи, тъй като единствено Ани Цолова и Виктор Николаев били поканени да отдъхват на вилата на новинарката. С тях Салич е в близки отношения покрай дългогодишната им съвместна работа в Би Ти Ви. До миналата година и тримата се трудеха там и бях звезди на телевизията, а после се преместиха в Нова тв, където запазили добри приятелски отношения.

Гръцката къща на водещата е на Халкидики и тя сама се издаде наскоро за покупката й. Както „ПИК” писа според колегите й имотът е на стойност 100 хил. евро.

Къщата била на 2 етажа от близо 300 квадрата и я купили в края на миналата година, когато след семейни перипетии успяха да спасят в брака си. Така отпразнували края на кризата в любовните им отношения, а имотът не излязъл скъпо, защото тогава в южната ни съседка имаше най-сериозен спад в цените.

Сега Ани Салич е доволна, че има къде да си почина. Тя и колегата й Ники Дойнов щели да са в отсупк общо 20 дни, а през това време в новините ги заместват Даниела Тренчева и Христо Калоферов, които бяха в отпуск преди това. 

Вилата на Ани Салич била на метри от плажа с бели пясъци и лазурно море

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване