08/05/14 12:20
(http://pik.bg)

Цветан Василев с прочувствено обръщение към феновете на "Ботев" (Пд)

Цветан Василев с прочувствено обръщение към феновете на "Ботев" (Пд)

Банкерът в изгнание Цветан Василев написа писмо до феновете на "Ботев" (Пд).

Ето какво се казва в обръщението му:

Скъпи привърженици на ФК „Ботев Пловдив",
Поздравявам ви с представянето на „Ботев" в настоящото първенство в „А" група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице.
Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към „Ботев Пловдив". Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем.
Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми – устойчиви. По света се уважават хората, които създават, а не които рушат. Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!
Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това! Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ.
Благодаря ви!
Цветан Василев

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване