08/06/14 08:21
(http://pik.bg)

Бойко: Новата власт да обърне внимание на бедствието в Мизия, имам прекрасни впечатления от Близнашки!

Бойко: Новата власт да обърне внимание на бедствието в Мизия, имам прекрасни впечатления от Близнашки!

"Новото правителство веднага да обърне внимание към бедстващите в Мизия, че като гледам небето нищо добро не ни очаква". Това призова по Би Ти Ви Бойко Борисов.

"Имам прекрасни впечатления от служебния премиер Георги Близнашки. С него сме работили заедно", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

"Новите министри в служебния кабинет са професионалисти. С някои от тях съм работил и имам много добри впечатление. Към други имам големи резерви", категоричен е Борисов.

Той коментира и предстоящите избори. "Ако не съберем 121 депутати нашите избиратели няма да ни простят. Не съм не формален лидер на Реформаторския блок. Нямам тайни срещи с никой от тях", заяви бившият премиер.

"БСП реши да ни вкара с интригата с ДПС, защото те година и половина се бяха прегърнали с тях и "Атака" и на края не можаха да се разберат кой е булката и решиха опорната им точка да бъде свързаха с нас и партията на Лютви Местан", посочи Борисов.

Очаквайте подробности!!!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване