08/06/14 12:18
(http://pik.bg)

Грудев пое земеделието от Греков

Грудев пое земеделието от Греков

По време на служебното управление е важно да се спази посоката, която е необходима за българското земеделие, заяви бившият министър на земеделието и храните проф. Димитър Греков по време на предаването на поста на служебния министър Васил Грудев.

„Надяваме се новият 77-ми министър на земеделието, че ще направи онова, което аз не съм. Мисля, че ще направи онова, което ние сме пропуснали. Важно е да се спази онази посока, която е необходима за българското земеделие. Грудев е един от най-изявените специалисти в областта на земеделското производство, на неговото финансиране”, допълни проф. Греков.

„Ние направихме една крачка, за да стабилизираме това производство. Необходимо е още много да се прави. Надяваме Васил Грудев да приеме това, което е правено от мен, а и от тези преди мен. То се е градило стъпка по стъпка, за да постигнем това ниво”, каза още проф. Димитър Греков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване