08/06/14 12:49
(http://pik.bg)

Йовчев: Не съм мислил за най-голямата грешка, но знам, че съм допуснал много

Йовчев:  Не съм мислил за най-голямата грешка, но знам, че съм допуснал много

Не съм мислил за най-голямата грешка, но знам,че съм допуснал много. Това каза в Министерството на вътрешните работи Цветлин Йовчев, предаде  „Фокус”.

„Разработихме доста неща и 4 програми – обща визия за това как трябва да се справим с престъпността и да осигурим обществения ред”, обясни Йовчев. 

„Важно е как се излиза от грешките с въпроса какво можех да направя така, че резултатът да е по-добър. През тази една година вложих душа и сърце, в това което правя. Ръководех се само от това да създавам. Тръгвам си спокоен и с високо вдигната глава”, допълни още Цветлин Йовчев.

„Декларирам, че поемам ангажимент да помагам, а не да преча оттук насетне. Правителството направи всичко възможно да гарантира всички разходи, които е необходимо да направи министерство, обясни Йовчев. 

„В този бюджет бяха гарантирани заплатите и социалните придобивки на колегите. Не мога да си представя да се посегне на заплатите на полицаите, граничарите и служителите на МВР”, заяви още Цветелин Йовчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване