08/06/14 18:45
(http://pik.bg)

Манолова: БСП е мобилизирана и готова за изборите

Манолова: БСП е мобилизирана и готова за изборите

След заседанието на Конгреса на БСП, след избора на нов лидер и след събора на Бузлуджа социалистическата партия е мобилизирана и заредена с нова енергия, за да тръгне за победа на предстоящите избори. Това каза за Радио „Фокус” - Видин Мая Манолова от БСП.

„Ние сме демократична партия, листите и водачите се определят по един демократичен начин. Предстои заседание на Националния съвет на БСП, което ще определи водачите на листи, а след това се надявам местните структури да имат възможност да подредят по-нататък листите за парламентарни избори”, допълни Маналова. Тя посочи, че не може да коментира дали Националния съвет на БСП ще излезе с имената на водачите на листите в петък или през следващата седмица, защото решението е на ръководството.

„Но това трябва да стане час по-скоро, защото изборите са на 5 октомври, а срокът за регистрация на листите е на 2 септември. Време няма, необходимо е след това и хората, които са в листите и местните структури да започнат активна работа по предизборната кампания. Ако искаме да спечелим изборите трябва да сме ясни, подредени достатъчно време преди изборния ден”, обясни Манолова.

Според нея, така БСП ще успее да мобилизира симпатизантите си и останалите граждани за да се постигне висок резултат на парламентарния вот. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване