08/06/14 04:39
(http://www.klassa.bg/)

Премиерната поредица „На печалба” по Discovery Channel разкрива тайните на изгодното пазаруване

 Новото предаване „На печалба” по Discovery Channel е забавна и динамична програма, която представя приключенията на Джейсън Смит и Браян Гудман докато пазаруват. На 7 август, четвъртък, от 21:00 ч. премиерната поредица разкрива как двамата приятели са превърнали спестовността не само в хоби, а в модерно търсене на съкровища. Джейсън и Браян са съвсем обикновени мъже, но находките им са необикновени. Тяхното шесто чувство за добра сделка ги отвежда в света на онлайн търговете, където правят първокласна печалба от стоки втора употреба.

Водещият Джейсън Смит е израснал в малко градче извън Кливланд, Охайо. Като дете той ходи по градските пазари, гаражни разпродажби и антикварни магазини с баба си, майка си и лелите си. В продължение на много години работи в музикални магазини и продава излишната стока в eBay вместо собствениците. По-късно Джейсън започва да купува и продава за себе си, за да изкара допълнително пари. Впоследствие, той напуска работата си и решава да развива свой бизнес, като превръща търговията в своя професия.

В премиерния епизод на поредицата, озаглавен „Viva Las Vintage”, Джейсън и Браян се отправят към Лас Вегас в търсене на скрити съкровища втора ръка. След дълго време прекарано в магазините, търговците се натъкват на пътническа чанта във формата на табелата на известния „Път 66” в САЩ и на стара пишеща машина „Смит Корона”. Те смятат да продадат находките доста изгодно, но дали късметът ще бъде на тяхна страна?  

Новата поредица „На печалба” разкрива какво е нужно, за да си преуспяващ търговец в света на онлайн продажбите и колко време отнема намирането на съкровище сред  вече употребяваните стоки. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване