08/06/14 08:49
(http://pik.bg)

"Топлофикация" прати сметка на вход без парно

"Топлофикация" прати сметка на вход без парно

"Топлофикация"-София изпрати сметка на вход без парно. Читател на в. "Телеграф" донесе фактура за извършване на услугата дялово разпредение на топлинна енергия за периода от 1 май 2013 г. до 30 април 2014 г. потребителят бил крайно изненадан, защото от 10-ина години живеещите във вход А на блок 31 в жк "Левски Г" в столицата се отказали от топлофикация и дори абонатната станция била демонтирана, пише "Телеграф".

Задължението е 2 лева и 4 стотинки с ДДС и трябва да се плати до 8 август на столична топлофикация в качеството й на топлинен счетоводител. Сумата е нищожна, но как да плащам нещо, което не дължа, пита потребителят. 

От фактурата личи, че на него му е начислена такса за извършване на услугата дялово разпределение 1,70 лв. за партидата на имота. 

"При ъпгрейдване на програмата са се получили технически грешки", отговориха от "Топлофикация София" на запитване на изданието. Всички сгрешени фактури са анулирании гражданите няма да платят нищо. Ако някой все пак отиде да плати, служителките в касата ще му кажат, че не дължи нищо.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване