08/06/14 05:14
(http://www.klassa.bg/)

Уесли Снайпс изчетка България

 Неувяхващият екшън герой Уесли Снайпс се изказа ласкаво за страната ни на пресконференция по повод премиерата на „Непобедимите 3” в Лондон. „За мен бе истинско удоволствие да се завърна в киното в компанията на куп звезди и именно в София. Това бе третото ми идване в България (б.а. снимал е “Девет живота” през 2003 г. и “Доставчикът” от 2007 г.). Да ви кажа честно въобще не ми се тръгваше. Работих със страхотен екип професионалисти и кухнята беше страхотна”, обясни актьорът. Той не пропусна да благодари и на Силвестър Сталоун, който му помогнал да рестартира кариерата си, след като лежа 27 месеца зад решетките за укриване на данъци. „Слай ме взе под крилото си, за което съм му задължен. Нямах търпение

 

да се снимам в друг филм с него

 

 след като през 1993 г. участвахме заедно в “Разрушителят”, добави звездата от „Блейд”. Сталоун пък го закачи за пандизчийското минало с обещанието да му повери централния персонаж в продължението на филма „Бягство от Алкатраз”.

 

Минути преди премиерата спецът в бойните изкуства призна, че докато сеел гилзи и ритници в първите две части на „Непобедимите” у нас е наранил сериозно гръбнака си. Разместил е и двете си рамена. „Сложиха ми метална пластина, а в третата част имам сцена, в която падам на гърба си. Ако чуете зловещо скърцане да знаете, че не е от обувките ми, а от прешлените ми”, сподели с усмивка за Mirror Слай. „Непобедимите 3”  излиза на екран в Англия на 14 август, а ден по-късно ще вдигне адреналина на феновете в САЩ и България.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване