08/07/14 13:12
(http://pik.bg)

Бареков победи Борисов във вчерашния телевизионен дуел

Бареков победи Борисов във вчерашния телевизионен дуел

Николай Бареков е безспорен победител във вчерашния телевизионен дуел с Бойко Борисов. Докато председателят на „България без цензура“ даваше интервю в сутрешния блок на Нова телевизия, лидерът на ГЕРБ се изявяваше по бТВ.

Макар че рейтингът на сутрешния слот на бТВ е традиционно по-висок, във вчерашния ден голяма част от зрителите на канала са превключили на Нова телевизия и са избрали да гледат Николай Бареков, показват данните от телевизионните рейтинги за деня.

Интервютата на двамата лидери започват с разлика от близо 13 пункта в полза на бТВ. В хода на участията им зрителите масово заповат да се пренасят от бТВ към конкурентната Нова телевизия. Резултатите на двете телевизии почти се изравняват към средата на гостуването на двамата, благодарение на което и Нова телевизия прави най-високия си рейтинг за седмицата.

Почти през цялото време зрителите на възраст между 18 и 49 години са предпочитали да гледат Бареков, като към 8.30 часа делът на Нова става 31.36 пункта срещу 28.62 за Борисов. Лидерът на ББЦ е бил предпочетен от женската част на аудиторията, зрителите в София, малките градове и селата. Данните недвусмислено показват, че младежите и жените са избрали да гледат Бареков пред Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване