08/09/14 07:49
(http://www.klassa.bg/)

CECA с неофициална визита в София

 Непосредствено преди концерта си в Охрид, на който присъстваха 22 000 хиляди души на стадион за 10 000 човека, най-голямата сръбска звезда пристигна у нас за среща с MOKO Solution – организатори на грандиозното събитие на 7 ноември в зала „Арена Армеец“. За изключително краткото време, което беше в София, CECA успя да запише послание към своите български почитатели, както и да направи някои уточнения относно престоящия си концерт в столицата. От визитата на певицата и високите изисквания, които тя постави пред организаторите, става ясно, че е подготвила невиждано досега шоу за всички присъстващи на едно от най-големите музикални събития за сезона. По непотвърдена информация, през краткия си престой звездата е успяла да се види и с Ася Стоянова – българката, спрягана от сръбските медии за новата приятелка на сина й Велко Ражнатович.

Както вече е известно Примата на балканската музика ще гостува в България в началото на месец ноември тази година, като обещава, че това ще бъде един от най-уникалните й и впечатляващи концерти, правени някога извън територията на нейната родина. CECA ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

Сръбската мега звезда ще представи на българска земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес.Poziv“, Zuto Pile, „Maskarada“, „Beograd“,Lepi grome moj, „Zabranjeni grad”,Gore od ljubavi“, „Lepotan”,Tacno je", Rasuloса само част от всичко, което ще може да чуе публиката в зала „Арена Армеец“.

Датата е 7 ноември, а мястото столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20  до 55 лева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване