08/11/14 08:17
(http://pik.bg)

Експерт за тото скандала: Няма система, която да е напълно защитена

Експерт за тото скандала: Няма система, която да е напълно защитена

„Не се разбира много какво точно се е случило, но дори и да има частично пробиване, хубавото е, че не са успели”, каза в „Здравей, България”  по НТВ Иво Мирчев, ай ти специалист, относно опита да бъдат откраднати 5 милиона лева от Българския спортен тотализатор с фалшив фиш. По думите му нещо не е наред, след като от тотализатора са стигнали до там, че да обявят, че джакпота е спечелен, за да хванат двама 19-годишни младежи. „Няма система, която да е напълно защитена.

Тотото загуби доверие и трябва да се направи одит на системата, да се види колко е защитена”, смята Мирчев. Според него у нас има хора, които са способни да разбият системата. „Щом две 19-годишни момчета могат да го направят, то както остава за някоя престъпна група”, заяви той. По думите на експерта ръководството на тотото трябва да излезе и да обясни какво се е случило, за да върне доверието на хората. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване