08/12/14 04:01
(http://pik.bg)

Безумие! Доктори си "прехвърлят" дете със сърдечна криза, отказват да го прегледат

Безумие!  Доктори си "прехвърлят" дете със сърдечна криза, отказват да го прегледат

Родители на дете със сърдечна криза останаха втрещени от "професионалното" отношение на лекари към сина им. Вместо да поемат момчето по спешност и да му направят необходимите изследвания, те си "прехвърлят топката" кой пръв трябва да приеме малкия пациент и... съответната отговорност.

Ето какво споделя майката на момчето на страницата си във Фейсбук: 

Едуард получи сърдечна криза тази вечер след полунощ, посинял на ръце го закарахме в Трета градска и срещу нас седяха три докторки, които отказваха да го прегледат, защото не идва с бърза помощ и да звънем на 112 ... От 112 казват да го приемат ... В крайна сметка така и не направиха нищо, освен една кардиограма... Закарахме го в Детска консултатитвна клиника и докторката направи всичко, което един доктор би трябвало да направи при дете в това състояние... За Трета градска, за нашите пари, анъци и най-вече за наглостта на лекарите положили клетва тази вечер видях право в лице българската действителност... И се махам категорично! Еди е добре вече, ще се оправи! Тази част се случва след 30 мин. спорове и разговори със 112, които казваха, че трябва да го приемат и че е все тая дали те ще го закарат или ние... Лекарката затвори на 112 и те звънаха пак... Така и не го прегледа! Плакала съм и аз цяла нощ от безсилие... ЗАЩО? ЗАЩО се случва това в 21 век!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване