08/12/14 21:04
(http://pik.bg)

Заключена от месеци котка вмириса блок в Шумен

Заключена от месеци котка вмириса блок в Шумен

Котка бедства повече от два месеца без храна и вода, заключена от стопанката си в апартамент в Шумен. Накрая животното почина и вмириса 14-етажния блок. Вонята вдигна на крак съседите, те алармираха дружеството "Общински жилища и имоти" (ОЖИ), което е собственик на гарсониерата.

Стигна се до викане на полиция и аварийни спасители, пише "Труд". „Комшиите се задействали в края на миналата седмица заради нетърпимата миризма. Всички мислели, че в жилището е починал човек. От 5 юни никой не бил виждал наемателката Илина Василева, бивша санитарка.

От общинската фирма обаче успели да я открият. Жената признала, че е чак в Пазарджик, няма пари да се върне, а в гарсониерата е заключена котката . В понеделник полицаи дошли на място, но отказали да разбиват вратата, защото жертвата не е човек.

Във вторник ОЖИ и съседи сами отвориха жилището и се озоваха пред ужасяваща гледка - домът бил клошарски склад, пълен с мухи и червеи. Наемателката, която не е плащала наем, ток и вода, ще бъде изгонена от общинското жилище.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване