08/13/14 16:00
(http://pik.bg)

Николай Цонев: Порожанов подиграва ли ни се?

Николай Цонев: Порожанов подиграва ли ни се?

Служебният финансов министър Румен Порожанов обяви на пресконференция вчера, че връща Ваньо Танов на поста директор на Агенция „Митници”. По думите му Танов е единственият човек, който „може да влезе в движение и да вкара в ред проблемите, които има агенцията”.

„Назначението на бившия директор на агенция „Митници“ Ваньо Танов отново на същия пост красноречиво показа реалните цели на служебното правителство, а те нямат нищо общо с въвеждането на порядък в политиката. За съжаление, стана ясно, че хората от ГЕРБ, които народът изгони с протести миналата година, използват Президента и назначеното от него служебно правителство за да се доберат до старите си места“, коментира Николай Цонев.

„Политическата наглост стигна до там, че марионетките на някои партийни ръководители със спортни наклонности излизат пред медиите и пред народа и ни обясняват как черното е бяло. Порожанов подиграва ли ни се? Как Ваньо Танов ще реши проблемите в митниците, като по негово време резултатите им са най-лоши? И това е констатирано в редица доклади, при това не от български, а от американските служби? Фактите не лъжат – констатациите са, че битката с наркотрафика в България е обезглавена след реформата на Танов в Агенция „Митници“.. И не само с наркотрафика. Как тогава ще оправи сегашните проблеми? С нови разговори с Бойко Борисов за следващия Мишо Бирата ли?“, завършва лидерът на „Нова алтернатива“ и „Движение за справедливост – РПГ“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване