08/14/14 12:31
(http://www.cross-bg.net/)

ВСС одобри изменение на Методологията за подбор на кандидатстажанти в Регистратурата на Европейския съд по правата на човека

/КРОСС/ С решение по протокол №38/11.08.2014 г., Висшият съдебен съвет одобри изменение на Методологията за подбор на кандидати за провеждане на стаж в Регистратурата на Европейския съд по правата на човека и откри процедурата за подбор на кандидатури за командироване на втора и трета група български съдии в Регистратурата на Европейския съд по правата на човека. Решенията са в изпълнение на проект „Подкрепа за Висшия съдебен съвет, свързана с изграждането на капацитет и подобряване на ефективността на съдебната система" по Норвежкия финансов механизъм.Във връзка с откритата процедура ВСС съобщава, че до края на август 2014 г. ще бъде публикувано обявлението за подбор на кандидатури. ВСС апелира към всички желаещи да участват в процедурата да следят информацията, която ще бъде публикувана в раздел „Норвежки финансов механизъм" - „Съобщения" и раздел „Съобщения и обществени поръчки", на Интернет страницата на ВСС за своевременно набавяне и депозиране на необходимите документи.
Публикувана на 08/14/14 12:31 http://www.cross.bg/podbor-pravata-choveka-1425477.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване