08/14/14 14:34
(http://pik.bg)

Погват Димитър Борисов-Гърнето за заменки. Братът на Сергей Станишев участвал като консултант, но спасява кожата!

Погват Димитър Борисов-Гърнето за заменки. Братът на Сергей Станишев участвал като консултант, но спасява кожата!

Бившият собственик на ЦСКА Димитър Борисов ще бъде погнат за апетитни заменки на скъпи имоти по морето. ПИК научи, че прокурорите все още проверяват сигналите срещу боса на "Титан", като не е изключено да му повдигнат обвинение.

От документите срещу Димитър Борисов излиза името и на брата на Сергей Станишев - Георги. Става дума за 707 декара край Горно Оряхово, върху които се планира вдигането на комплекс "Черноморски градини", който струвал близо 5,5 млн. лева. Сигналите са подадени отдавна, но вероятно това, че Станишев е бил на власт е забавило разследването.

Братът на бившия лидер на БСП участвал активно като консултант по проекта и най-вероятно ще му бъде спестено обвинение, научи ПИК.

Медията ни разбра, че покрай тези морски заменки ще изгорят не един и двама, а ще има няколко дела срещу доста крупни бизнесмени. Предполага се, че обвинителните актове ще бъдат готови  съвсем скоро.

 

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване