08/14/14 05:20
(http://pik.bg)

Явор Куюмджиев: Властта заплашва с режим на тока, за да оправдае налетите милиони в ЕРП-та

Явор Куюмджиев: Властта заплашва с режим на тока, за да оправдае налетите милиони в ЕРП-та

"Окончателно се убедих каква е тайната идея на служебното правителство и президента за т.нар "режим на тока"! Освен подкрепата за ВЕИ-тата, ще подкрепят усилено и усърдно и ЕРП-тата. Всички приказки за "режим на тока" са продиктувани точно от тях. Не им стигат милионите, които ограбиха от всички нас, а искат още и още инвестиции, гарантирани от държавата, в електроразпределителните мрежи", това пише на страницата си във Фейсбук енергийният експерт и бивш депутат от БСП Явор Куюмджиев.

"Защо не инвестираха през годините собствени средства за развитието на тези мрежи, за намаляване на загубите, за подобряване качеството на услугите и за спечелване на нови клиенти? Вместо това, 10 години мрънкане, че държавата не им е осигурила инвестиции. Да, ние не им осигурихме, но сегашната власт ще го направи за сметка на всички нас! Това е истината за "режима на тока" - заплашват, че ще има такъв, за да си създадат алиби за милионите, които ще бъдат неоправдано налети в ЕРП-тата", уточнява Куюмджиев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване