08/15/14 14:59
(http://pik.bg)

"Столипиново" иска Пеевски да го представя в НС

"Столипиново" иска Пеевски да го представя в НС

Граждански комитет „Столипиново" номинира Делян Пеевски за кандидат на ДПС от гражданската квота за изборите на 5 октомври, предаде БГНЕС, цитирайки лидера на сдружението в ромския квартал Асен Колев.

150 души вече са се включили в подписката, която продължава да се събира и ще бъде внесена в централата на ДПС в София в понеделник, информира инициаторът. Централата на ДПС обаче събира номинации за партийните листи по места до 15 август.

По думите му, жителите на „Столипиново” „настояват в парламента да влязат хора, които наистина знаят какво става в квартала, познават обстановката, хората и ще променят политиката". Местните обаче не могат да разкажат кога Пеевски е посещавал квартала им.

„Българите може много да го мразят, но ние си го обичаме. Той е успял бизнесмен, депесар и политик”, коментира пред БГНЕС Яшар Асан, общински съветник от ДПС.

Ден преди изборите на 25 май bTV показа как празнуват абитуриентите в родопския град Сърница – кувертите за тържеството им бяха поети от кандидатът за евродепутат от ДПС Делян Пеевски

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване