08/17/14 16:13
(http://pik.bg)

Бареков: Ще назначим за министри експерти от всички етнически групи

Бареков: Ще назначим за министри експерти от всички етнически групи

Гарантирам, че ако "България без цензура" състави бъдещо правителство или участва в него, ще има поне един или двама мюсюлмани за министри. В същото време полицията и службите ще бъдат отворени, за да имаме най-после генерали и главни комисари от всички етнически и религиозни групи, които съставят хомогенността на българската нация в продължение на 13 века. Така лидерът на "България без цензура" Николай Бареков коментира изказването на  Бойко Борисoв, че десет мюсюлмани ще бъдат назначени за заместник-министри в писмо, изпратено до медиите.

"Надявам се, че Борисов не брои за сигурни заместник-министри тези, които продават българския национален интерес, като Касим Дал и Корман Исмаилов", подчерта Бареков.

"Утре очаквайте регистрацията в ЦИК на Коалиция от партии "България без цензура", която прераства в голям центристки патриотичен блок. В него ще участват и нови формации, които със сигурност ще бъдат изненада за всички медии. Ние ще се борим за ново управление, което се основава на прагматизма, грижа за хората и грижа за българския бизнес, а в основата му ще бъдат развитието на туризма, земеделието и енергетиката", допълва той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване