08/18/14 09:13
(http://www.klassa.bg/)

Първанов: Назначението на Ваньо Танов е най-големият гаф на служебното правителство

 За Първанов действията на служебното правителство са противоречиви - замах в някои действия, но в същото време има гафове. Като най-голям той определи назначението на Танов . Според него това е връзката на Борисов с този кабинет

Първите впечатления от служебното правителство са противоречиви. Имаше размах, но и някои недалновидни гафове като кадрови решение – например това на Ваньо Танов за шеф на митниците. Това заяви председателят на АВБ Георги Първанов в ефира на Нова телевизия.

Според него от стенограмите става ясно, че е имало най-малко два контакта между Борисов и Танев. Той отрече да се обаждал на бившия министър-председател.

Първанов коментира и предстоящата предизборна кампания и отказа му да участва като кандидат- депутат. „Не отива на един президент да става депутат, президентът си е президент за цял живот. Нека младите бъдат парламентаристи. Аз не съм в политиката да се прехранвам или за да помагам на някого да реализира амбициите си. ” Според него най-големият въпрос е как ще минат изборите и попита каква е програмата на ГЕРБ. „За мен регистрацията за изборите не е събитие. Къде е платформата на ГЕРБ? Къде са 121-те им идеи за промяна, колкото депутата искат да имат?” попита той. Председателят на АБВ каза, че най-належащият проблем на държавата е демографската криза.

Той коментира и казуса с КТБ: „Грешно е да се търси законово решение. Трябва максимално бързо да се върнат гарантираните от закона сума, оттам-нататък – всичко зависи” заключи той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване