08/19/14 12:40
(http://www.klassa.bg/)

Wilkinson Sword награди своята избранничка Марина Димитрова на конкурса за красота“Мис La Cubanita” в Свети Влас.

         Wilkinson Sword награди своята избранничка Марина Димитрова на конкурса за красота“Мис La Cubanita” в Свети Влас. Английската марка за самобръсначки, добре наложена в световен мащаб и от скоро на българския пазар подари на журито, специалните гости и участничките в конкурса едни от най-новите си предложения с титаниево покритие, а на победителката – Ваучер за двудневна почивка в Спа хотел. Сред членовете на журито с председател Жени Калканджиева бяха шоумените Румънеца и Енчев както и други Вип гости. Своя глас за кандидатките дадоха и дизайнерката Албена Александрова , „Мистър България 2005“ Румен Георгиев, актьорът Ивайло Велчев, както всеки един присъстващ клиент в заведението, тъй като на специални листчета всички гости имаха право да отбележат своята любимка. Поради жестоката конкуренция, наградите не спряха да валят от журито. Рускините не липсваха и на този морски конкурс и тяхната красота бе уважена със специални награда от козметичния лидер „Антоанет“, която отиде в ръцете на Евгения Ноябраская. Петя Симеонова от Бургас пък стана лице на вина Santa Maria. 

         Мартина Стригулева, член на журито и представител на “Wilkinson Sword” връчи специалната награда на избранничката си Марина Димитрова, която беше и избора на журито за “Miss La Cubanita”.Румънеца и Енчев връчиха лентата на първата подгласничка Тони Георгиева от град Бургас, а втора подгласничка стана Луси Димитрова от град Варна.

Специални благодарностиза подкрепата на конкурса Miss La Cubanita 2014 на:

Английската компания 
Wilkinson Sword с дългогодишна история, добре позната и наложена в Европа, а отскорo и на българския пазар.
Бижута Elements - нова модна марка, която предлага оригинални бижута, аксесоари и чанти. Има магазини из цялата страна. Бижутата на Елементс могат да се носят както в ежедневието, така и на партита. Те придават напълно завършен вид на Вашата визия.
Victoria SPA – Комплекс SEA WIND, Свети Влас
Saint Clair Family Estate - най-престижната и награждавана винарна от Нова Зеландия за последните 10 години.
Фирма “Антоанет” – лидерите във вноса на професионална козметика и в оборудването на СПА и на бюти салони, както в семинарите за професионалисти по красота.
Вино Santa Maria – от собствени масиви в тракийската низина, отлежало в дъбови бъчви

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване