08/19/14 10:09
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: „Патриотичен фронт“ ще подкрепя всичко, което е в интерес за България

Валери Симеонов: „Патриотичен фронт“ ще подкрепя всичко, което е в интерес за България

В листите на НФСБ няма професионални политици, а доказали се професионалисти в други сфери. Това каза в сутрешния блок „Добро утро, България” на Радио „Фокус” Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ, част от Коалиция „Патриотичен фронт“.

По думите му, на предстоящите избори партията ще заложи на средствата на убеждението и личния пример.
„Професионалният политик се превърна в една зъбчатка, в един детайл от добре смазаната корупционна политическа машина. Всяка партия е една корупционна машина в България, особено тези, които са управлявали до момента, пък и не само те”, смята Валери Симеонов
Той коментира и изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за десетте зам.-министри мюсюлмани.

Според Симеонов, влизането в парламента на хора на религиозен принцип е закононарушение и конституцията изрично забранява привилегии по признак религия. „Патриотичният фронт” има своя доста различаваща се от останалите партии идеология и платформа, защото програмата на НФСБ и тази на ВМРО реално съвпадат.

Програмата ще се изпълнява праволинейно, няма да има коалиции в името на политическата сметка или пазарене”, каза още Валери Симеонов. Той бе категоричен, че Коалиция „Патриотичен фронт” ще подкрепя всичко, което е в интерес на България и ще бъде против всичко, зад което се крие корупция или външни интереси.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване