08/19/14 10:45
(http://pik.bg)

Вложители на КТБ излизат на протест във Варна

Вложители на КТБ излизат на протест във Варна

 Вложители на Корпоративна търговска банка (КТБ) излизат на протест във Варна, предаде репортер на Радио „Фокус” – Варна.

В 17:30 часа те ще се съберат пред централния варненски офис на банката на улица „Братя Георгиевич". По същото време протести ще има и в София, Пловдив, Русе, Велико Търново, Сливен и Бургас, а организацията върви в социалните мрежи. В поканата за протеста в морската столица се посочва, че за него вече има издадено разрешение от Общината.

Организаторите отправят молба към протеста да се насочват само хора от Варна, които не могат да присъстват в София. Уточнява се, че варненското събитие е с цел оказване на съпричастност към протеста в столицата. Към момента участие в събитието са потвърдили 43 души.

Миналия понеделник протестиращи се събраха пред централата на Българска народна банка в София с искане проблемът с Корпоративна търговска банка да бъде разрешен. Според хората със средства, блокирани в КТБ, в страни като Кипър, Гърция и Португалия, подобни банкови проблеми са решени в рамките на няколко седмици. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване