08/19/14 17:52
(http://pik.bg)

ДПС се регистрира в ЦИК утре

ДПС се регистрира в ЦИК утре

ДПС ще внесе в ЦИК документи за регистрация за парламентарните избори, съобщиха от пресцентъра на партията.

На 20 август, сряда, в 10.00 часа представители на ръководството на Движението за права и свободи ще внесат документи за регистрация в ЦИК за участие в предсрочните парламентарни избори.

Досега документи за регистрация в изборите са подали партиите ГЕРБ, "Атака", "Република БГ", Българска социалдемокрация на Александър Томов, Общество за нова България, "Движение 21" на Татяна Дончева и "Нова алтернатива" на бившия военен министър Николай Цонев.

Документи са подали и 5 коалиции - АБВ (АБВ, "Българска партия либерали", "Обединен блок на труда" и ФАГО), "Патриотичен фронт" (Национален фронт за спасение на България и ВМРО), "Десните" (Български демократичен форум, "Синьо единство" и Единна народна партия на Мария Капон), "България без цензура" (ББЦ, Гергьовден, Земеделски народен съюз и ЛИДЕР) и Реформаторският блок (ДСБ, СДС, "Движение България на гражданите", БЗНС и Народна партия "Свобода и достойнство").

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване