08/19/14 13:51
(http://pik.bg)

„Нова алтернатива“ се регистрира в ЦИК

„Нова алтернатива“ се регистрира в ЦИК

Партия „Нова алтернатива” се регистрира в ЦИК. Председателят Николай Цонев внесе документите за регистрация на партията. Той беше придружен от Емил Желев - председател на партия „КОЙ“, която ще подкрепи „Нова алтернатива” на предстоящите парламентарни избори, съобщиха от формацията.

„Нямаме време да оставим ГЕРБ, БСП и ДПС да си изиграят игрите. Не можем да чакаме още един експеримент на ГЕРБ да се провали. Още отсега е ясно с какво ще се оправдаят.

Когато не гласуваш, ще те управляват ДПС. Или ГЕРБ. Или БСП. Или и трите заедно“, заяви на влизане в комисията председателят Николай Цонев.

„Решихме да подкрепим „Нова алтернатива”, тъй като идеологическите и политическите платформи ни съвпадат в много аспекти и, най-важното, защото те са принципни“, коментира лидерът на „КОЙ“ Емил Желев.

„Нова алтернатива“ е седмата партия, регистрирала се за участие на парламентарните избори през октомври. Освен тези партии, още четири коалиции са заявили пред ЦИК участието си в бъдещия избор на парламент.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване