08/25/14 21:30
(http://www.klassa.bg/)

„Ранди идва на помощ” в новата поредица за булки по TLC

 Сватбеният гуру и бивша звезда на „Кажете ДА на булчинската рокля“ Ранди Феноли се отправя на път, за да превърне в реалност най-смелите фантазии на булките. От 26-ти август, вторник вечер от 22:00 ч. започва новата поредица с негово участие „Ранди идва на помощ” по TLC. Въоръжен със своя характерен стилов подход и камион, пълен със сватбени рокли, той помага на бъдещи младоженки да намерят идеалния си сватбен тоалет. Ранди посещава осем града, за да направи пълна булчинска промяна, включваща рокли, аксесоари, прически и грим. От своя сватбен салон на колела той ще дава най-добрите съвети за предстоящите сватби и ще представя най-актуалните тенденции за сезона. Освен това, зрителите ще видят емоционалните истории на булките, които копнеят за радикална промяна за големия им ден. Ранди посещава Сан Диего, Лас Вегас, Ню Орлиънс, Нашвил, Синсинати, Бостън и Минеаполис, за да сподели съветите си за перфектната сватбена визия.

При визитата си в Маями Ранди се среща с Роса. Високата 1.80 см. американка с кубински корени иска красива рокля, с която да не засенчва по-ниския си годеник. Ранди скицира бляскава рокля с падащи странични воали, деликатни бижута и кристален колан, който допълва копринената й рокля, обгръщаща фигурата.

Професионалната танцьорка Аби също има нужда от съвет. Тя иска да каже „да” на италианския си годеник в неговата родина Италия. За целта Аби иска дантелена рокля, която да облече на  католическата церемония и друг по-къс и по-предизвикателен тоалет, с който да празнува до зори с роднини и приятели. Ранди предлага на бъдещата булка две коренно различни рокли. Към романтичната дантелена рокля, той добавя болеро и съветва Аби да се придържа към по-семпли прическа и грим. Сватбеният експерт комбинира късата рокля с ярки устни, кристални обувки и аксесоар за коса, които да завършат празничната й визия. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване