08/25/14 04:54
(http://www.klassa.bg/)

Ръст на британските инвестиции в Португалия

 Агенциите за имоти в Португалия регистрират все по-силно внимание от страна на британските купувачи, съобщава онлайн изданието worldpropertychannel.com, цитирано от Investor.bg.

 

Наскоро иберийската държава беше наредена сред трите най-достъпни пазари на имоти в Deloitte Index Property. В някои райони на страната цените на жилищата се увеличават, включително и на старите. С 300 слънчеви дни годишно Алгарве отдавна е една от най-популярните в Европа ваканционни дестинации. Предимствата - настаняване на достъпни цени, великолепни плажове и вкусна местна кухня, привличат милиони туристи. В някои градове в района населението се учетворява през лятото.

 

Имотите в региона са средно с около една трета по-евтини, отколкото са имотите във Великобритания. Същевременно търсенето на жилища под наем през туристическия сезон се засилва, което превръща инвестицията в региона в примамлива цел, особено за британците.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване