08/25/14 22:48
(http://www.klassa.bg/)

Спират временно водата в част от столицата

 Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Априлско въстание” в жк „Надежда” ІІ в сряда се налага спиране на водоподаването от 10,00 до 12,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ломско шосе” , ул. „Стражица”, ул. „Априлско въстание”, ул. „Екзарх Стефан”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екзарх Стефан” на ъгъла с ул. „Стражица”.

 

Същия ден заради подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 460 жк. „Надежда” ІV се налага спиране на водоподаването от 9,00 до 19,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 460 и бл. 461.

 

На 27 август във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Златен клас” в жк „Надежда” VІ се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк „Надежда” VІ  част.

 

Във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Княз Борис” І гр. Банкя в сряда се налага спиране на водоподаването от 10,00 до 22,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Вердикал”, местност „Старо село”, между ул. „Княз Борис” І, ул. „Майор Коста Паница” , централна градска част  на гр. Банкя в района на ул. „Кирил и Методий”, ул. „Варна”, ул. „Александър Стамболийски” и ул. „Юрий Гагарин”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване