08/27/14 10:34
(http://pik.bg)

Александър Ненков: Ще заложим на добре познатото

Александър Ненков: Ще заложим на добре познатото

Ще заложим на това, което е добре познато – на хора, които са се доказали в своята област, хора като Лиляна Павлова, и като Ивайло Московски, парламентаристи, които са били в 41-то и 42-то Народно събрание, хора, които добре познават своите области. Това каза Александър Ненков, водач на листата на ГЕРБ за София – град, 23-ти МИР в предаването на БНР „Преди всички”. Ненков заяви, че смята екипът на ГЕРБ за най-достойният и подчерта, че смисълът на всяка партия е да спечели изборите.

„Ние имаме амбицията да спечелим 121 депутати. Ще заложим на реалистични политики, с много премерени обещания, ще се надяваме хората да оценят това, които ние имаме желание да направим”, обясни той. Според него, е редно ГЕРБ като водеща партия да се стреми към най-доброто, а най-важното в момента е правителството да има стабилност. Според него е очевидно, че България се намира в изолация и първото, което трябва да направи следващият кабинет, е да върне доверието в нашите евроатлантически партньори и да се опита да стабилизира вътрешнополитическата сцена. По думите му, е могло да се тръгне и към по-лесен вариант и да не се оповестява информацията необходимостта от нов заем. „Напротив, ние казваме, че положението във финансово изражение е такова, държавата се нуждае от такива пари, за да функционира и хората сами да преценят дали е така, или не е така. Няма един сектор, в който да няма оплаквания и е очевидно, че има нужда от пари. Не е проблемът във взимането на кредити, а в това, че тези пари отиват в бездънни ями”, допълни Александър Ненков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване