08/27/14 04:45
(http://www.klassa.bg/)

Галактически лукс в новия Land Rover

 Land Rover загатна как ще изглежда интериорът на един от най-дългоочакваните нови модели на марката – Discovery Sport. Новият 7-местен компактен луксозен всъдеход ще бъде първият представител от новото поколение висококачествени офроудъри под знака на Discovery.

 

Произво-дителите от Land Rover разкриват интересни детайли относно разкошния интериор на автомобила. Той впечатлява с уникален лукс и изключително гъвкави и удобно конструирани 7 седалки, които са първите по рода си в сегмента. Новият Discovery Sport изненадва приятно и с просторен панорамен покрив, който засилва усещането за уют и простор в купето.

 

Директорът по дизайн на Land Rover Джери Макгавърн ко-ментира, че в основата на философията на марката е удобството и това за пореден път се потвърждава от новия Discovery Sport, който изумява и с голямо товарно пространство в багажното отделение. Официално новият Dis-covery Sport ще бъде представен на 3 септември 2014 г. Тогава ще бъде виртуалната премиера на един от „най-галактическите“ автомобили на нашето съвремие.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване