08/28/14 06:03
(http://www.klassa.bg/)

Борисов грабва ножиците - открива кравеферма и пожарна

 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново взема ножиците. Бившият премиер от дни реже лентички на нови автобуси, спортни зали, а сега и на кравеферма.

Днес Борисов заедно със заместника си Цветан Цветанов ще са в Казанлък за откриването на новата сграда на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението". Веднага след това двамата ще открият и комбинирано спортно игрище за волейбол и баскетбол в града.

Причина бившите управници и бивши депутати да режат ленти е, че противопожарната служба, на стойност 1,8 млн. лв., е реализирана със средствата, осигурени от МВР по време на управлението на правителството на Бойко Борисов. Спортното съоръжение за 35 000 лв. е изградено със средства осигурени от субсидията на ГЕРБ.

След Казанлък двата лъча висше ръководство на ГЕРБ се разделя – Борисов потегля към сливенското село Самуилово, където ще открие кравеферма, а Цветанов към Плевен, за да връчи над 80 членски карти на новоприети партийни членове.

От партийната централа уверяват, че кравефермата в Самуилово, на стойност 1,5 млн. лв., отговаря на всички европейски стандарти и е изградена по Програмата за развитие на селските райони.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване