09/04/14 12:22
(http://pik.bg)

БСП започва ударно кампанията си, Манолова вади кюстендилци на протест

БСП започва ударно кампанията си, Манолова вади кюстендилци на протест

БСП започва ударно кампанията си… с протести, пише Bnews.bg.

След като вчера стана ясно, че социалистите ще подкрепят хората в бунтовете им срещу безразборното дупчене в Добруджа, сега червената биткаджийка Мая Манолова вади съгражданите си от Кюстендил на протест срещу чистката, осъществявана от Близнашки.

Предупредих служебното правителство, че при следващи уволнения на специалисти в Кюстендилския регион, ще излезем на протест.

В последните дни представители на правителството си позволиха да натиснат двама специалисти, които не са свързани с БСП, да напуснат работните си места, обясни решението си Манолова.

Тя е избрала за арена на протеста, който ще се състои на 5-ти октомври от 17.00 часа, сградата на Регионално управление на горите, където се случи последното уволнение.

Манолова изрази надежда МВР и прокуратурата да си свършат работата и да не допуснат купуване на гласове, особено в ромските квартали. Тя припомни, че служебният вътрешен министър даде сериозна заявка, че ще се бори срещу тези практики и допълни, че голямата афера на тези избори се казва "Близнашки".

Предизборната кампания на ГЕРБ се води от служебния кабинет, а правителството на Близнашки е марионетка на Борисов, поясни още социалистката.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване